Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tiedoksi vaan kaikille mainosviekkun kirjoittajille että luen kaikki mainokset ja saatan vastata jos jaksan mutta luen kyllä kaikki ja käyn myös katsomassa kaikki tallit läp =)

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  > [ Kirjoita ]

Nimi: Kata VRL-13099
Kotisivut: http://merenvaahdonkasvatustalli.webs.com/index.htm

21.08.2014 22:37
Merenvaahdossa on jälleen kerran myynnissä monenlaisia hevosia!
Jos tallillasi olisi kisauraansa aloittelevan Huippuhevosen mentävä aukko tai etsit kokenutta Opetusmestaria, käythän kurkkaamassa Myytävät hevosemme ja laita kyselyä meille päin.
Voit löytää tallillesi juuri sen "puuttuvan palasen".

-Kata

Nimi: Nalle
Kotisivut: http://nallenkopioitavaa.kuvat.fi/

17.06.2012 16:10
Hei!Tiedätkö sen tunteen kun ei millään löydä oikein sopivia kuvia virtuaalitallillesi?Ei hätää, nyt on aukaistu uusi vapaasti kopiointi sivusto, Nallen Vapaasti Kopioitavaa!

Nimi: Janica
Kotisivut: http://vthvisla.suntuubi.com/

24.05.2012 21:07
Oletko aina etsinyt suntuubista virtuaalitallia, joka kasvattaisi islanninhevosia? Tai jos olet löytänyt, niin ne eivät ole miellyttäneet sinua? Miten vain, mutta ilmoittelen, että uusi Islanninhevostalli Hvísla on auennut, ja kaipaa kirjaansa täytettä. Tai jopa hoitajaa suloisille islanninhevosille, norjanvuonohevoskaksikollemme tai pienelle Vivi-aasillemme? Sinä? Voisitko todella olla niin ystävällinen, ja painaa edes kotisivut laatikossa olevaa linkkiä, ja astua hevosten hurmaavan maailmaan! (:

Lopuksi pahoittelen, että en osaa kirjoittaa mainoksia, ehkä pitäisi kumittaa koko roska? Niin, tai sitten.. hmmm.. no, minä mietiskelen tässä, mutta käyhän sinä vain kurkkaamassa, ja vilkaisemassa edes karvakasojamme, että olisiko siellä se oikea, unelmien hevonen? :'D

Nimi: Naikahullu
Kotisivut: http://www.tallimelooni.suntuubi.com/

19.05.2012 21:25
Tervetuloa virtuualitalli Melooniin. Kasvatamme vain suokkeja, puoliverisiä, issikoita ja shettiksiä. Jokaiselle löytyy varmaan hoitohevonen tai poni. Myös yksityisiäkin voi tuoda. Otamme myös henkilökuntaan mutta sinun täytyy olla ensin hoitajana 2kk. Meloonista voi pyytää myös arvostelun. Siihen tulee sanallinen+plussat ja miikat+ kouluarvosana. Tällä hetkellä Meloonissa on:
Kesäleiri
Shettis-vaellus
Koulukisat
Osallistuthan edes yhdelle noista???
T: Naikahullu

Nimi: ♥ Maria 23 ♥
Kotisivut: http://www.supondo.com

25.04.2012 21:05
♥ Ilmainen chat www.supondo.com finnland free chatroom ♥ Iphone- suudella Maria

Nimi: Vanda
Kotisivut: http://tulivarvunrats.webs.com/

12.04.2012 21:11
Moikka! Tervetuloa uunituoreeseen virtuaaliseen ratsastuskouluun nimeltä Tulivarvun. Tulivarvussa on eri tasoisia ja luonteisia hevosia. Tällä hetkellä talliin on saapunut kaksi uutta tuontihevosta ulkomailta. Ratsastuskoulumme järjestää hoitajatoiminnan lisäksi myös yksityishevostoimintaa sekä kilpailuja. Tule tutustumaan. :)

Nimi: Suksi kuuseen
Kotisivut: http://suksi.suntuubi.com/

03.03.2012 20:02
Heippa!
Pitipä tännekin tulla tarkistamaan, että ollaan hengissä :) No näköjään sitä ollaan ainakin melkein hengissä ;) . Kuten olette tai tulette olemaan huomanneet,että Tuomi on aika lailla muuttunut. Sama toimintaa on kuitenkin edelleen ja ihmisiä Tuomi kaipaa yhä vain. Kannattaa käydä toiminnan tapaisessa katselemassa, olisiko mitään ilmoittautumisen arvoista. :)
"Siis mitä? Mitä tää "Suksi kuuseen" ny höpöttää enhä mä tiiä ees tollasesta tallista"
No vinkkinä olet käynyt Tuomessa.

Nimi: Zusury
Kotisivut: http://nako.suntuubi.com/

01.03.2012 19:27
Tervetuloa seuraaman Zusury nimisen tytön ja hänen kissansa, Nakon, elämää heidän personal/blogiinsa.
~Next Actor of Killing Opera~

Nimi: Mira
Kotisivut: http://fanixan.sivut.in/

08.02.2012 11:33
Unelmia? Nyt mietitään voiko ne käydä toteen.

Fanixan on tähti ratsasttajien kaarti. Nimi kertookin jo melkein kaiken. Olemme joukko virtuaali naisia, miehiä, tyttöjä ja poikia, mutta meillä kaikilla on sama tavoite; tulla kilparatsastajaksi. Meillä jokaisella on hevonen, sen ei tarvitse olla oma, mutta tämän hevosen kanssa lähdemme tavoittelemaan unelmaa.

On lajisi sitten ihan mikä tahansa, panostat siihen kunnolla ja kisaat aktiivisesti olet oikeassa paikassa.

Nimi: Tikkunekku & Nuunuu
Kotisivut: http://talliestle.suntuubi.com/

05.02.2012 18:27
Tervetuloa Estlen estekisoihin 25.2! Luokkia on viisi, korkeuksina 50-130cm, joten jokaiselle pitäisi löytyä jotakin. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.2. Mukaan otetaan vain rajallinen määrä osallistujia!

TERVETULOA!

Terveisin Tikkunekku & Nuunuu

Nimi: Mainostaja-apulainen

31.01.2012 15:33
Hei! Olen Mainostaja-apulainen, ja voin mainostaa sinunkin sivujasi. Ota vain yhteyttä sähköpostiini :)

Oletko vailla uutta hevosta tai ponia? Oletko aina haaveillut omasta ihanasta yksityisestä? Oletko halunnut töihin myyntitallille? Haluaisitko alkaa kouluttamaan nuoria hevosia, ja saada näin palkkaa? Vastasitko yhteenkään "Kyllä"? Jos vastasit, on Shirlyn ylläpitämä Myyntitalli Shirley unelmiesi paikka. Ja sinunhan ei muuta tarvitse tehdä, kuin klikata tätä linkkiä: http://shirley.suntuubi.com Ja ainahan tuo ottaa arvostelujakin vastaan. Toivon, että kävisit edes katsomassa?!

Heippa! Ja talvinen hirnahdus täältä Punaisen Ompun Myyntitallilta. Olen siis Minnin, tämän kuvankauniin ja ihastuttavan paikan omistaja. Tehtäväni on myysä juuri sinulle mitä kauneimpia, taitavimpia ja halvimpia hevosia. Miltäs tuo kuulosti? Ja odotahan vain, paljon kaikkea löydät tuon linkin takaa: http//punaisenompun.suntuubi.com Toivon että jätät jälkesi vielä tyhjääkin tyhjempään vieraskirjaan, ja varaat oman hevosesi :)

Nimi: Leone
Kotisivut: http://suntuubitalli.suntuubi.com/

30.01.2012 20:06
Oletko huomannut, että Suntuubissa olevien virtuaalien taso on yleisesti kehno? Kuvat ovat suoralinkitettyjä, ja niitten taustoista ei ole tietoa, ulkoasut ovat kirjavia ja räikeitä katsella, ja ylläpitäjät ovat epäaktiivisia? Näin ei toki ole jokaisen v-tallin kohdalla, monet ovat hyviä, ja niitten eteen on nähty paljon vaivaa.

Suntuubitallit-sivuston tarkoituksena on kerätä listaa hyvistä, laillisista ja huolella tehdyistä suntuubitalleista, ja järjestää jonkinlaista toimintaa aika-ajoin näiden tallien välillä. Lisäksi löydät ohjeita kuvien oikeanlaiseen käyttöön, ulkoasun tekemiseen, ja muutenkin virtuaalitallin parantelemiseen.

Nimi: Pippa
Kotisivut: http://zalzza.suntuubi.com/

29.01.2012 10:44
Tervetuloa uuteen Zalzzan virtuaalikenneliin!
Täällä voit hoitaa ihania koiriamme, ja saada rahaa. Kaupasta voit ostaa kaikkea kivaa hoidokillesi. Kaikki ovat tervetulleita!
Kiitos, terveisin Pippa!

Nimi: Katharine
Kotisivut: http://najya.webs.com/

15.01.2012 22:57
Tervetuloa käymään arabialaisia täysiverisiä jalostavaan siittola al Najyaan! Jalostustoiminnan lisäksi olemme aktiivisia kisojen järjestäjiä ja otamme hevosillemme myös hoitajia :)

Nimi: Sinte
Kotisivut: http://metsalammen.suntuubi.com

15.01.2012 17:34
Heippa!
Tervetuloa käymään (miksei jopa vähän pidemmäksikin aikaa?) Metsälammen Ratsutallille. Kiva talliporukka ja monenlaisia hevosia! Tervetuloa!

Pst, käythän myös foorumillamme kirjoittelemassa?
Foorumiin pääsee sivupalkissamme olevasta linkistä!

Nimi: Lempi
Kotisivut: http://pahkinapuron.suntuubi.com

08.01.2012 18:09
Tervetuloa Pähkinäpuron ensimmäisiin kilpailuihin! Lajina olisi kouluratsastus ja kisat pidettäisiin 18.2.2012. Osallistuthan viimeistään 17.2.2012!

Nimi: Baka
Kotisivut: http://monsterologia.webs.com/

08.01.2012 17:20
Vasta avattu hoitola etsii hoitajia. Tule tutustumaan :)

Nimi: Muusa
Kotisivut: http://www.emilia121.suntuubi.com/

07.01.2012 09:49
Tallimme tarvitsee kipeästi hoitajia! Voitteko tulla edes vilkaisemaan?
KIITOS!!!

Nimi: Kathy
Kotisivut: http://vrtrose.suntuubi.com/

06.01.2012 19:31
Hei, minun ja Katrin tallilla, Vrt Rosella, järjestetään maaliskuussa näyttelyt 17 päivä ja estekilpailut 18 päivä!Lisätietoa löydät sivuiltamme!Kaikki mukaan vain!
:)

Nimi: Donna
Kotisivut: http://mainospalvelu.suntuubi.com/

06.01.2012 18:39
Tervetuloa käyttämään mainospalvelua!

Mikä se on? Mainospalvelu on vuonna 2012 perustettu mainospalvelu.

Elikkä: Jos aikasi ei millään riitä virtuaalisivujen mainostukseen, kun kaikki pitää vielä tehdä, voit kääntyä mainospalveluun, mainospalvelu.suntuubi.com, mainostaa puolestasi kaikkialle mahdollisille sivuille. Menet vieraskirjaan ja painat vieraskirjan alakategorian; tilaukset. Laitat sinne minkä tekstin haluat mainosviestiin ja jos haluat mainita jotain erityistä (mm. jotkut sivut jonne ei saa laittaa mainosta), laitat kautta, kautta--> // ja siihen kommentti.

Esim:

Sirkan mahtavat maapallo-sivut! Täällä näet kaiken maapallosta ja siihen liittyvästä!

// Ei saa mainostaa Markun autosivuilla!

Helppoa, eikö? Korvaukseksi pitää laittaa sivuille linkki mainospalveluun. Kun olet laittanut viestin vieraskirjaan, sinut lisätään heti jonotuslistalle ja viikon sisällä mainoksiasi on laitettu ympäri nettiä. Voit olla minkätahansa tyylin virtuaalisivujen tekijä, vaikka nettisivu.orq, vaikka mainospalvelu toimii suntuubissa. Mainospalvelussa, voi myös mm. kysyä sivujen tekoon liittyviä kysymyksiä, mainostaa (ilman, että mainospalvelu alkaa hoitamaan sitä sekä asiakkaille omia kilpailuja. Tervetuloa rohkeasti käyttämään mainospalvelun mainostusapua!

Terveisin: Donna

Nimi: Linnea
Kotisivut: http://mayo.suntuubi.com

02.01.2012 16:44
Mayo järjestää Vauhdikkaan estekisan!
Luokkia on 5, eli valinnanvaraa on ^^
Lisää infoa löydät etusivullamme olevasta linkistä.

Nimi: Rabies
Kotisivut: http://www.adressit.com/matkalla_dinosaurusten_kanssa-dvdsta_uusintapainos

29.12.2011 20:42
Allekirjoittakaa adressi

Nimi: Sofku
Kotisivut: http://yksityistallisf.suntuubi.com/

27.12.2011 18:29
Tervetuloa Yksityistalli S F:n estekisoihin, jotka ovat 1.1.2012 kello10.00!
Luokat ovat: Ristikko, 60cm, 70cm, 80cm, 90cm ja 115cm.

Tervetuloa!

Nimi: Naikahullu
Kotisivut: http://www.tallimelooni.suntuubi.com/

26.12.2011 13:51
Hei sinä siellä, kaipaisitko omaa virtuaalihoitsua? Jos vastaus on kyllä niin suuntaa katseesi kohti tallimeloonia. Löydät sieltä paljon suloisia hevosia. Kasvatamme pääasiassa shetlanninponeja mutta isompiakin poni/hevosia löytyy siis tule tallimelooniin!!!!

Nimi: Helmi
Kotisivut: http://tammikallio.virtuaalitalli.fi/

24.12.2011 18:13
K I S A K U T S U
Tervetuloa osallistumaan Tammikallion kenttäratsastuskilpailuihin 2.1.2012! (:

Ps. Hyvää joulua! (:

©2020 Kalliomäen Ratsutila - suntuubi.com