Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sinulle joka otat hoitsun, tai jo kenties omistat jo sellainsen, vähän infoa tallistamme ja kaikenlaisesta sellaisesta kuten mm. hevosen varusteista, tarinoiden kirjoittamisesta ja talliympäristöstä.

Ensiksi voisin kertoa teille tallialueesta, että mitä rakennuksia siellä on ja millaisella paikalla tallimme sijaitsee. Siispä aloitan näin:

TALLIALUE:

Maastot: Tallialueemme on valtava! Siihen sisältyy mm. monenlaisia maastoja. Omsitamme muiden maastojen joukossa maasto esteradan ja n. 10 muuta reittiä. Kolme reiteistä vie myös omistamallemme lammelle.

Rakennukset, kentät ja tarhat yms.: Tallillamme on maneesi joka sijaitsee tallirakennuksen vieressä. Tai no oikeastaan ne yhdistyvät siinä kohtaa missä on hoitajien kaappihuone sillä maneesin katsomosta vie ovi huoneeseen ja sieltä taas talliin. Muilta kuin hoitajilta on huoneeseen pääsy kielletty. Tallillamme on isot laajat tarhat joista osa on metsä tarhoja. Tarhoja omistamme 16 kappaletta joista siis viisi on metsä tarhoja ja yksi on shettistarha jonka yhteydessä sijaitsee shettisten pihatto. Shettisten tarhassa on talvisin, keväisin ja syksyisin väli aita jonka toisella puolella on pieni laidun poneille kesäksi. Oikeastaan tässä "shettisten tarhassa" asustelee myös Mikke-ruuna joka on myös tallimme pienin ruuna (toistaiseksi). Nämä ponit ovat täysipäiväisesti tarhassaan eli niitä ei tuoda talliin mutta muina vuodenaikoina ponit ovat sisällä. Tallimme on iso jossa on 24 karsinaa joista osa on tällä hetkellä mm. heinä karsinana tai tyhjillään. Talli on väriltään punainen. Tallillamme on todella iso kenttä, ja kun sanon "todella iso"se myös tarkoittaa sitä. Myös kenttämme laidalla sijaitsee pieni varasto, jota tosin voi kutsua hiukan laavuksi sillä siinä on vain kolme seinää, toimii estekaluston suojana ympäri vuoden.

Laitumet: Tallillamme on 7 laidunta ja shettistarhan pikkulaidun. Kun tallilta lähtee kävelemään, niin noin 100 metrin päästä tarhojen loputtua alkaa laitumet jossa hevoset viettävät kesänsä.

TÄRKEÄÄ LIITTYEN HEVOSTEN VARUSTEISIIN:

Olet varmaan miettinyt joskus, että täytyykö sinun ensin kerätä rahaa esimerkiksi hevosen satulaan? Ei, ei tarvitse. Tällaiset tarpeet talli kustantaa. Kun otat hoitsun, hevosesi omistaa mm. harjat, satulan/satulat, suitset, riimut,narut, suojat, huovat, ruoat yms. kuten esim. apuohjat joita hoitsusi voi tarvita on sillä valmiiksi!

!!!NAVIGAATIO INFO!!!

Eli kun esim. etusivu on pääkategoria, sen edessä ei ole mitään merkkiä mutta se on alle viivattu. Esimerkiksi vieraskirjan alikategorian edessä on -.

INFO:

Etusivu-Tervehdys teksti

Tärkeää kaviöille-tärkeää tietoa!

 -Hevosten laatikot

 -Tallin omistajan paikalla olemisajat

Kuka on Tiitu?-Tietoa ylläpitäjästä

Kysely!!!-nimi kertoo!

 -Vastauskirja

Talli-Tietoa rakennuksesta

 -Talli-info-Sitä tietoa...

Tarhat ja tarhaus-Tietoa hoitajille!

Tiedoitteita-Täältä voit löytää jotakin tärkeää.

Grafiikat-Ohjeet jos haluat varata grafiikan sivuillesi

  -Grafiikkojen varauskirja-Täällä voit varata grafiikan

Hevoset-Täällä tallimme hevoset

 

 

Tapahtumat-Mm. kisojen ilmoitukset

Tiitun tarinat-Täällä on tarinoita mm. hoitsustani Silposta (Blogi)

Hoitajat-Täällä tallimme hoitajat 

 -Alikategorioissa hoitajien kaapit

 -Tallikauppa

 

INFO-Tämänäin 8D

YHTEYS-Kaikki tietää

 -Viekku-Kysymyksille yms. 

 -Hoitokirja-Hoitotarinoille

 -Tallihuone-Täällä voit turista kavereillesi chatissa!

 -Mainoskirja-Mainoksille

 

 

Toivottavasti oli tarpeeksi hyvä =)

Kerro jos mielestäsi jotakin puuttuu niin lisäillään =)

 

 

 

 

©2020 Kalliomäen Ratsutila - suntuubi.com