Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täältä löytää osiot "Tallin omistajan paikalla olemis ajat" ja "Hevosten laatikot" joista on apua hoitajalle niinkuin muunkinlaiselle kävijälle! Osioissa tietoa mm. hevosten tavaroista ja Tiitun aikatauluista!

 

TALLIALUE:

Maastot: Tallialueemme on valtava! Siihen sisältyy mm. monenlaisia maastoja. Omsitamme muiden maastojen joukossa maasto esteradan ja n. 10 muuta reittiä. Kolme reiteistä vie myös omistamallemme lammelle.

Rakennukset, kentät ja tarhat yms.: Tallillamme on maneesi joka sijaitsee tallirakennuksen vieressä. Tai no oikeastaan ne yhdistyvät siinä kohtaa missä on hoitajien kaappihuone sillä maneesin katsomosta vie ovi huoneeseen ja sieltä taas talliin. Muilta kuin hoitajilta on huoneeseen pääsy kielletty. Tallillamme on isot laajat tarhat joista osa on metsä tarhoja. Tarhoja omistamme 16 kappaletta joista siis viisi on metsä tarhoja ja yksi on shettistarha jonka yhteydessä sijaitsee shettisten pihatto. Shettisten tarhassa on talvisin, keväisin ja syksyisin väli aita jonka toisella puolella on pieni laidun poneille kesäksi. Nämä shetut ovat täysipäiväisesti tarhassaan eli niitä ei tuoda talliin muuta kuin öiksi, mutta muina vuodenaikoina ponit ovat sisällä. Tallimme on iso jossa on 24 karsinaa joista osa on tällä hetkellä mm. heinä karsinana tai tyhjillään. Talli on väriltään punainen. Tallillamme on todella iso kenttä, ja kun sanon "todella iso"se myös tarkoittaa sitä. Myös kenttämme laidalla sijaitsee pieni varasto, jota tosin voi kutsua hiukan laavuksi sillä siinä on vain kolme seinää, toimii estekaluston suojana ympäri vuoden.

Laitumet: Tallillamme on 7 laidunta ja shettistarhan pikkulaidun. Kun tallilta lähtee kävelemään, niin noin 100 metrin päästä tarhojen loputtua alkaa laitumet jossa hevoset viettävät kesänsä.